+36 20 540 9495 info@embryo.hu

Komplex ET (embrió-transzfer) programok az Ön saját donorjaitól

Teljes körű ET programunk tartalmazza az embriók kinyerését, fagyasztását, beültetését (frissen vagy fagyasztva) farm körülmények között. Az ehhez szükséges eszközöket és anyagokat*, továbbá a donorok és recipiensek kezelésére vonatkozó szaktanácsadást. A közeljövőben lehetőség nyílik a donorok panziós tartására az új EMBRIÓ-átültető Központban is.

#

Fagyasztott embrió export

Vállaljuk az általunk termelt embriók exportját akár EU-n kívülre is. A szolgáltatás tartalmazza az állat-egészségügyi igazolások beszerzését, a csomagolást, szállítás megszervezését és igény esetén a vám és export ügyintézést is.

$

Import embrió beültetés

Vállaljuk az Ön által külföldről importált fagyasztott szarvasmarha embriók beültetését. Fogadjuk és tároljuk az embriókat. Megfelelő körülmények esetén a beültetéshez 50%-os vemhesülési garanciát vállalunk.

w

Tenyésztési tanácsadás

Több mint 30 év állattenyésztési tapasztalattal rendelkezünk.  Vállajuk újonnan létrehozandó, vagy már meglévő szarvasmarha telepének a kialakítására/átalakítására vonatkozó teljes körű tanácsadást.

Szaporodásbiológiai tanácsadás, kezelés

Vállaljuk állománya meddőségi kezelését, ami a következőket tartalmazza:

  • A termékenyítés utáni UH vemhességvizsgálatot, 30. naptól
  • Az üresen maradt tehenek azonnali ciklusindítását, vagy meddőségi kezelését *
  • Húshasznú állományok termékenyítési szezon előtti szinkronizálását.

*A kezelésekhez szükséges gyógyszereket a megrendelőnek kell biztosítani. Vizsgált mennyiség: maximum 100-120 egyed/ nap.

Szüksége van a segítségünkre?

Ha bármelyik szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Partnereinknek szóló árlistánkat itt találja!