+36 20 540 9495 info@embryo.hu

Komplex embrió-átültetési program

Összetett embrió-átültetés programunk tartalmazza az embriók kinyerését, fagyasztását, átültetését farm körülmények között és az ehhez szükséges eszközöket és anyagokat.
#

Fagyasztott embrió export

Vállaljuk általunk termelt embriók exportját akár EU-n kívülre is. A szolgáltatás tartalmazza az állat-egészségügyi igazolások beszerzését, a csomagolást, szállítás leszervezését és igény esetén a vám és export ügyintézést is.
$

Import embrió beültetés

Vállaljuk Ön által külföldről importált fagyasztott szarvasmarha embriók beültetését. Megfelelő körülmények esetén beültetéshez 50%-os vemhesülési garanciát vállalunk.
w

Tenyésztési tanácsadás

Több mint 30 év állattenyésztési tapasztalattal rendelkezünk.  Vállajuk újonnan létrehozandó, vagy már meglévő szarvasmarha telepének a kialakítására/átalakítására vonatkozó teljes körű tanácsadást.

Szaporodásbiológiai tanácsadás, kezelés

Vállaljuk állománya meddőségi kezelését, ami a következőket tartalmazza:

  • A 30 naptól a termékenyítés utáni UH vemhességvizsgálatot
  • Az üresen maradt tehenek azonnali ciklusindítását, vagy meddőségi kezelését *
  • Húshasznú állományok termékenyítési szezon előtti szinkronizálását.

*A kezelésekhez szükséges gyógyszereket a megrendelőnek kell biztosítani. Vizsgált mennyiség: maximum 100-120 egyed/ nap.

Szüksége van a segítségünkre?

Ha bármelyik szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Partnereinknek szóló árlistánkat itt találja!