+36 20 540 9495 info@embryo.hu

Szarvasmarha “lombik-program”

Az Embrió Kft, az Embriobos Kft-vel együtt újabb mérföldkőhöz érkezett a szarvasmarha embrió átültetések területén.

Úttörő szerepet vállaltunk a hazai IVF technológia rutinszerű gyakorlatának kidolgozásában, elterjesztésében.

(tovább…)

Vilma és utódai

A képen Anya és egyik lánya…mindezt úgy, hogy nem Ő szülte:):)

Hogyan lesz a jó genetikai állományú tehénnek minél több utóda?

A Milkmen Kft. 5140 fülszámú, Denver apaságú üszője,Vilma 2016 októberében 2807 TPI ponttal Európa legjobbja volt a korosztályában, egy genetikai értékelést követően.

A cég vezetése úgy döntött, hogy nem értékesíti az akkor még csak néhány hónapos állatot.

(tovább…)

Szarvasmarha embrió forgalmazás

Az Embrió Kft. 2018 során együttműködésbe kezdett a szarvasmarha embrió kinyerés, fagyasztás, és beültetés végzésére a martonvásári Embriobos Kft-vel, melynek vezetője Dr. Gyulay Gyula állatorvos.

A céget feleségével közösen családi vállalkozásként indították.
“Azért, hogy a sok év alatt felgyülemlett szakmai tudást a tenyésztő és tartó kollégák számára is elérhetővé tegyük szarvasmarha embrió formájában.
” – mondja Dr. Gyulay.

A közös munkával kinyert szarvasmarha embriókat megfelelő körülmények között tároljuk, fagyasztjuk, és vásárlási szándék esetén a kiválasztott embriót beültetjük.

Kérjen bővebb információt!

Az embriókról bővebb információt kaphatnak, például a származásról az Embriobos weboldalán, valamint itt, a kapcsolat menüpontban is felvehetik velünk a kapcsolatot, megrendelhetik a beültetést.

Embrió borjú
3 bika, 1 üsző, kiscsoportos kép az első embriós borjakról, Kesztölcön.

Újabb sikeres együttműködés

Az anya

A mai napon a Milkmen Kft. tenyészetében a 6123- as számú, 15 hónapos Jedi apaságú ( Jedi x Kingboy x Mogul) üszőjétől, mint donortól 18 db első osztályú embriót fagyasztottunk!

Az apa


A termékenyítő bika Chivas PP (homozigota szarvatlan) a Semex Kft. jelenleg Mezőhegyesen termelő bikája.

Újabb sikeres együttműködés az Embrió Kft. és az Embriobos Kft. között. Köszönjük!

Embrió export

Íme az a pillanat, amikor tavaly márciusban elindítottuk a 4 fagyasztott embriót Olaszországba, amiből azóta már van egy megszületett boci.

Önnek is segíthetünk?

Olasz embrió export
Indulnak az embriók Olaszországba

Közeleg az agrárünnep

XII. Kaposvári Állattenyésztési Napok

A házigazda Kaposvári Egyetem immár tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Kaposvári Állattenyésztési Napokat. Hagyományosan minden év szeptemberében a magyar állattenyésztés színe-java várja az érdeklődőket Kaposváron.

A cikk forrása: SONLINE

(tovább…)

2020 után is marad a szarvasmarha-ágazat támogatása

Az Agrárminisztérium (AM) 2020 után fenn kívánja tartani a szarvasmarha-ágazatot érintő, termeléshez kötött támogatásokat, piaci programokat és nemzeti támogatásokat – mondta a tárca agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára pénteken Bonyhádon.

(tovább…)

Szentlőrinci Gazdanapok

Idén ünnepli 25 éves jubileumát a Szentlőrinci Gazdanapok, a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány legnagyobb projektje.

A szervezők a hagyományokat folytatva színvonalas szakmai programokkal készülnek: a mezőgazdasági kiállítás mellett szántóföldi gép- és technológiai bemutató, agrárfórum, szakmai konferencia és rengeteg egyéb érdekesség lesz a Pécstől nyugatra lévő településen.

(tovább…)

Tovább nőtt a szarvasmarha-állomány

A szarvasmarha-állomány 2010 óta tartó növekedése tovább folytatódott.

Az elmúlt egy évben a sertésállomány 50 ezerrel nőtt, míg a juhállomány 14 ezerrel, a tyúkállomány 776 ezerrel csökkent, írja a Központi Statisztikai Hivatal

(tovább…)