+36 20 540 9495 info@embryo.hu
Embrió export

Embrió export

Íme az a pillanat, amikor tavaly márciusban elindítottuk a 4 fagyasztott embriót Olaszországba, amiből azóta már van egy megszületett boci.

Önnek is segíthetünk?

Olasz embrió export
Indulnak az embriók Olaszországba
Közeleg az agrárünnep

Közeleg az agrárünnep

XII. Kaposvári Állattenyésztési Napok

A házigazda Kaposvári Egyetem immár tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Kaposvári Állattenyésztési Napokat. Hagyományosan minden év szeptemberében a magyar állattenyésztés színe-java várja az érdeklődőket Kaposváron.

A cikk forrása: SONLINE

(tovább…)

2020 után is marad a szarvasmarha-ágazat támogatása

2020 után is marad a szarvasmarha-ágazat támogatása

Az Agrárminisztérium (AM) 2020 után fenn kívánja tartani a szarvasmarha-ágazatot érintő, termeléshez kötött támogatásokat, piaci programokat és nemzeti támogatásokat – mondta a tárca agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára pénteken Bonyhádon.

(tovább…)

Szentlőrinci Gazdanapok

Szentlőrinci Gazdanapok

Idén ünnepli 25 éves jubileumát a Szentlőrinci Gazdanapok, a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány legnagyobb projektje.

A szervezők a hagyományokat folytatva színvonalas szakmai programokkal készülnek: a mezőgazdasági kiállítás mellett szántóföldi gép- és technológiai bemutató, agrárfórum, szakmai konferencia és rengeteg egyéb érdekesség lesz a Pécstől nyugatra lévő településen.

(tovább…)

Tovább nőtt a szarvasmarha-állomány

Tovább nőtt a szarvasmarha-állomány

A szarvasmarha-állomány 2010 óta tartó növekedése tovább folytatódott.

Az elmúlt egy évben a sertésállomány 50 ezerrel nőtt, míg a juhállomány 14 ezerrel, a tyúkállomány 776 ezerrel csökkent, írja a Központi Statisztikai Hivatal

(tovább…)